Ontstaan van onze droom B&B en onze zaak Unique Andalusian Events & Experiences

Al van jongs af aan zaten de reiskriebels in Silvies bloed. Het kon dan ook niet anders dan dat ze op school voor de richting Toerisme- en Recreatiemanagement koos. Door haar opleiding, stages en ervaringen zijn haar passies enkel nog meer gegroeid. Haar echtgenoot, Lars, volgde haar graag de wijde wereld in, en zo werden ze het reiskoppel van de familie. Altijd klaar voor uitdagingen, ontdekkingen en avontuur. Al gauw waren er plannen gesmeed om ooit op een paradijselijk plekje hun eigen Bed & Breakfast te beginnen. Na 6 jaar de wijde wereld rond te reizen en te dromen van hun eigen B&B onder de zon, wisten ze gauw dat Andalusië de ideale plek zou zijn, voor hen en voor hun gasten. Ze hebben dit plekje dan ook zeer nauwkeurig uitgezocht, er gingen namelijk jaren van voorbereiding en onderzoek aan vooraf.

Toen Silvie & Lars in Andalusië arriveerden gingen ze onmiddellijk op zoek naar een geschikte locatie, dewelke zeer snel werd gevonden. In de provincie Malaga ligt er immers een heerlijk plekje, dat de Zonnevallei wordt genoemd. De hoofdplaats van de Zonnevallei is het prachtige witte Alora, een typisch Andalusisch dorp.

Meteen voelden wij  ons thuis in Andalusië, dit was eindelijk ons eigen paradijs, natuurlijk willen wij ook onze wereldwijde ervaring en avonturen delen met onze gasten. En zo werd dan onze eerste Bed & Breakfast Rincón del Mundo geboren. Wat zoveel betekent als: een uithoekje van de wereld. Maar onze droom was nog niet helemaal af, we wilden graag uitbreiden, meer faciliteiten aanbieden, een echte typische Spaanse Haciënda waar we ook trouwfeesten en evenementen, groeps- en familie reizen konden organiseren. Onze eigen beleef arrangementen samenstellen, onze eigen mini bus om met de gasten door Andalusië te rijden. En zo kwam onze droom in 2019 uit! Het is dankzij jullie allemaal dat onze grote droom vervolledigd kon worden, omdat jullie trouw terug komen naar ons, omdat jullie fan zijn van onze ontbijten en gastvriendelijkheid, omdat wij elk jaar opnieuw op jullie kunnen rekenen. Bedankt dat jullie deel uitmaken van het ontstaan van onze Haciënda Guaro Viejo. Haciënda Guaro Viejo werd door ons overgenomen april 2019! Een domein van 1 hectare aan de bergwand van de Sierra de Las Nieves met zicht op de ZonneVallei. Dezelfde regio waar we verliefd op werden, zelfde service alleen nog een betere locatie.

Meer info over accommodatie, omgeving, activiteiten, arrangementen onder bijhorende link.

EEN THUIS VOOR ECHTE REIZIGERS!

Kom en ontdek het zelf! Meer info over de B&B Haciënda Guaro Viejo op www.haciendaguaroviejo.com