Waargebeurd : Ons verhaal

15 jaar waren we toen we elkaar voor het eerst leerden kennen! Ondeugend, speels, vrolijk, uitdagend en de hele wereld voor onze voeten! Doorheen de jaren zijn we steeds vrienden gebleven, beste vrienden. Samen lachen, gek doen, dansen, maar ook verdriet, troosten en elkaar helpen. Komaan, zeiden onze vrienden steeds waar wachten jullie op… jullie zijn meer dan vrienden! Hoe jullie naar elkaar kijken, hoe jullie zich steeds weer amuseren, jullie hebben een speciale band… En ja hoor steeds weer door passie werden we naar elkaar toegetrokken. Het werd een feit, we horen bij elkaar, zoals zielsverwanten. EINDELIJK riepen de meeste vrienden, dat werd tijd!

Samen kozen we er voor om als reisleiding voor de grote touroperators de wijde wereld in te trekken, op zoek naar de ideale plek om te wonen. Onderweg hebben we vele ervaringen en indrukken opgedaan. Door de verschillende landen, culturen en de vele vrienden met verschillende nationaliteiten zijn we gegroeid en geworden wie we nu zijn. Op elk plekje zijn we een beetje thuis geweest en hebben we iets van onszelf achtergelaten en ook iets van hen meegenomen. Het avontuur begon in Turkije, vervolgens Tenerife meerdere jaren, Dominicaanse Republiek, dan weer terug naar Tenerife, onze oude vrienden opzoeken.

Daarna was het tijd om onze liefde aan de hele wereld te tonen… we gingen trouwen! Uiteraard zouden we dat niet doen zoals iedereen dat deed. Weg met de traditionele trouwdag… wij gingen dat op onze manier doen! Anders en uniek net zoals ons hele leven al anders en uniek is, en dat werd het ook, we besloten om elkaar het ja-woord te geven op het strand van het romantische Griekse eiland Rhodos. Tussen onze dagelijkse job daar als reisleiding door, organiseerden we op Rhodos ons sprookjeshuwelijk. Wij verkozen een klein en intiem huwelijk, enkel met de nabije familie en de beste vrienden zodat we ook die mooie, unieke, speciale dag tijd hadden voor elkaar en zelf konden genieten van elk moment. 13 juni 2013, een droom die werkelijkheid werd, een fantastische herinnering voor de rest van ons leven. We maakten toen ook al verdere plannen… Op dat moment wisten we al dat Andalusië de bestemming was waar wij ons wilden vestigen. We kregen vaak de vraag hoe we dit zo zeker konden weten, gezien de weinige tijd die we hier voordien hadden doorgebracht. Waarom Andalusië? Heel simpel: het is lekker dichtbij onze roots in België, heerlijke temperaturen, 320 dagen zon per jaar, maar toch afwisselende seizoenen en voor ieder is er wat wils: stedentrips, shoppen, cultuur opsnuiven, tapas eten, prachtige zandstanden, indrukwekkende natuur, groene meren, sportactiviteiten, tot sneeuw en skiën in de Sierra Nevada! Daar moesten we naartoe! We maakten nog één seizoen een tussenstop aan de Costa Brava en vervolgens kwamen we op 25 September 2014 aan in Malaga, Andalusië.

Our final destination… winter en zomer werkten we nog als reisleiding, maar na 6 spannende jaren waren we toe aan iets anders. Zo begonnen we aan een nieuw hoofdstuk en werd Unique Andalusian Events and Experiences geboren, het bestaat enerzijds uit eventplanning en anderzijds uit een mooie, heerlijke bed and breakfast, genaamd Rincón del Mundo. Deze B&B hebben we 5 volle jaren gerund en toen werd het weer tijd voor uitbreiding, onze plannen werden werkelijkheid! Haciënda Guaro Viejo een droom die uit komt! Al onze ervaringen van de afgelopen 10 jaar in de reissector en event-wedding wereld bundelen we nu samen om jullie hier te ontvangen en er voor te zorgen dat we samen met jullie die mooie dag/vakantie creëren die jullie in gedachten hebben. Jullie ideeën wekken wij tot leven, voor herinneringen die levenslang blijven. Zo vertelt uw droom-dag/event/vakantie/familiefeest/ervaring- uw verhaal! Dat u op uw beurt weer doorvertelt aan uw kinderen/kleinkinderen/familie/vrienden. Maar wie zijn wij nu eigenlijk? Wij zijn Lars en Silvie, gepassioneerde wereldreizigers, avonturiers, doorzetters, gastvriendelijk, humoristisch, creatief, vindingrijk, sportief, jong, en samen met onze 2 prachtige kinderen Milas & Sienna, altijd klaar om u te ontvangen! We bezorgen jullie een welverdiende top vakantie.

Alvast tot op de Haciënda waar we jullie steeds verwelkomen met een grote glimlach en een frisse Tinto de Verano.