Goed nieuws wij breiden uit! We gaan in het verschiet vakantiehuizen aanbieden voor jullie schitterende Andalusische vakantie. Deze huizen liggen in onze nabije omgeving, hierdoor kunnen wij jullie toch nog een goede service verlenen naar gelang jullie wensen. Het geeft jullie de mogelijkheid om in alle rust en privacy van jullie vakantie te genieten met familie en vrienden alsook de kans om bijvoorbeeld met een kleine groep van 12 personen, kleinschalig te logeren in elkaars buurt. Zo kunnen jullie samen boeken en allen op het domein van B&B Rincón del Mundo komen ontbijten (op wandelafstand) of komen dineren.

Kijk snel naar de vakantiehuizen in het aanbod.

Wij, Silvie & Lars staan ook steeds klaar voor jullie onthaal en vakantiewensen ter plaatsen. Wij kijken dan ook al vol spanning en plezier uit naar jullie komst.

Meer info over ons vinden jullie op de homepage onder het ontstaan of waarom kiezen voor ons. Informatie over de omgeving, activiteiten en arrangementen die we aanbieden vinden jullie onder het B&B gedeelte Rincón del Mundo.

Zonnige Groetjes Silvie, Lars en Milas