Verse Paella/Spaans gerecht

Transfer van sommige ophaalplaatsen

Maximum 30 personen! Privé! Relaxerend! Zonnebaden! Muziek!

Als we geluk hebben zien we de dolfijnen en zwemt u tussen de dolfijnen!

Snorekelen! Zwemmen!

Dinsdag/Woensdag of op afspraak!

69€ per volwassenen 59€ kinderen tussen 2jaar en 12jaar, onder 2 jaar gratis.

Op uw jaarlijkse vakantie, wensen u , uw familie en vrienden zich gewoon heerlijk te ontspannen en te genieten van al het mooie in het leven…. hoe kan dat beter dan op een luxe catamaran! Zostera of magische zee-plant is de naam van deze varende schoonheid en ze neemt u mee op een trip om de geheimen van de Middellandse Zee te ontdekken. Hi Hi Kapitein Kok, onze kapitein is ook een uitstekende kok van een heerlijk visrestaurant, hij bereid aan boord uw verse paella!

Kom en gebruik al uw zintuigen! VOEL en RUIK de golven op zee, KIJK en LUISTER naar de dolfijnen en andere zeedieren, PROEF de Spaanse manier van leven met typische gerechten en een heerlijke frisse TINTO DE VERANO, terwijl u deze UNIEKE ZEILERVARING deelt met al uw dierbaren!

Heerlijk verfrissend, een duik in de diepe blauwe zee… snorkelen tussen de dolfijnen alsof jullie de enigen op aarde zijn!

Zonnen in de hangmaten vooraan het dek, met op de achtergrond zachte muziek.

Het leven is geweldig aan boord van zo een luxe catamaran! Onze crew zorgt ervoor dat dit een ervaring is voor het leven, neem al die mooie herinneringen en foto’s weer mee naar uw thuisfront! We passen ons aan, aan de wensen van onze gasten, de moment dat u aan boord komt, komen uw dromen uit en spoelen uw zorgen weg met de golven van de zee.

Kom en ervaar tijdens uw vakantie deze UNIEKE ZEIL ERVARING!