Casa Julia is een karakteristiek huis met veel Spaanse details, gelegen in een landelijke omgeving. Het huis en de omgeving bieden de mogelijkheid om een hele gevarieerde vakantie te beleven.

Het huis ligt op een berghelling met een oppervlakte van 2 hectare grond. Hier treft u ondermeer citroenbomen, olijfbomen, amandelbomen, sinaasappelbomen en vijgenbomen aan.

Indeling
Begane grond:
Een ruime hal, een woonkamer met houtkachel, 1 twee persoons slaapkamer met badkamer, een keuken en een eetkamer met openslaande deuren naar buiten. De keuken is uitgerust met een ruime koelkast en vriezer, alsmede een groot fornuis met oven.

Eerste verdieping:
2 ruime slaapkamers en een badkamer met een dubbele douche. Een van de twee slaapkamers heeft een ruim tweepersoons antiek hemelbed van 180×200 cm. Aangrenzend aan deze slaapkamer bevindt zich een ruim balkon.

De tweede slaapkamer heeft twee aparte bedden die naar wens aan elkaar geschoven kunnen worden. Hier treft u extra lange bedden aan met een lengte van 210 cm. Beide slaapkamers, alsmede de overloop, zijn uitgerust met airconditioning.

Buiten zijn alle terrassen vernieuwd en ligt een mooi zwembad van 8 x 4,5 meter. De diepte van het zwembad loopt van 1 naar 2 meter. Aangrenzend aan dit zwembad bevindt zich een extra buitendouche. Er is een nieuw pad aangelegd “Caminito de los Amantes” dat de mogelijkheid biedt om de berg achter het huis gedeeltelijk te bewandelen. Dit geeft prachtig uitzicht over Alora en de aangrenzende berggebieden. Een huis met eigen wandelpad, supertof!

Er is een parkeerplaats naast het huis voor meerdere auto’s.

 

Wijzelf hebben onze B&B aan de overkant van Casa Julia, dat wil zeggen dat wij jullie onthalen, service verlenen waar gewenst en dat jullie ook kunnen genieten van alles wat wij aanbieden voor B&B gasten. Zoals ontbijt en avondmaal op B&B domein Rincón del Mundo , arrangementen zijn ook hier mogelijk.