Ontstaan van Rincón del Mundo

Al van jongs af aan zaten de reiskriebels in Silvies bloed. Het kon dan ook niet anders dan dat ze op school voor de richting Toerisme- en Recreatiemanagement koos. Door haar opleiding, stages en ervaringen zijn haar passies enkel nog meer gegroeid. Haar echtgenoot, Lars, volgde haar graag de wijde wereld in, en zo werden ze het reiskoppel van de familie. Altijd klaar voor uitdagingen, ontdekkingen en avontuur. Al gauw waren er plannen gesmeed om ooit op een paradijselijk plekje hun eigen Bed & Breakfast te beginnen. Na 6 jaar de wijde wereld rond te reizen en te dromen van hun eigen B&B onder de zon, wisten ze gauw dat Andalusië de ideale plek zou zijn, voor hen en voor hun gasten. Ze hebben dit plekje dan ook zeer nauwkeurig uitgezocht, er gingen namelijk jaren van voorbereiding en onderzoek aan vooraf.

Toen Silvie & Lars in Andalusië arriveerden gingen ze onmiddellijk op zoek naar een geschikte locatie, dewelke zeer snel werd gevonden. In de provincie Malaga ligt er immers een heerlijk plekje, dat de Zonnevallei wordt genoemd. De hoofdplaats van de Zonnevallei is het prachtige witte Alora, een typisch Andalusisch dorp. In een gehucht van Alora, genaamd Barriada El Puente, ligt er op de bergheuvel een paradijselijk huis. Meteen voelden Silvie en Lars zich daar thuis, dit was eindelijk hun eigen paradijs! De villa ligt op een hoekje, met zicht over Alora en de Zonnevallei. Natuurlijk willen ze ook hun wereldwijde ervaring van hun avonturen delen met de gasten. En zo werd dan hun Bed & Breakfast Rincón del Mundo geboren. Wat zoveel betekent als: een uithoekje van de wereld. Al liggen ze heel centraal, ideaal om de omgeving te ontdekken, was dit de geschikte naam!

In Rincón del Mundo ontvangen Silvie & Lars u hartelijk in één van de 3 gastenkamers. Ze zorgen er voor een unieke vakantiebelevenis. Ze laten u kennismaken met de lokale tradities, het echte Spanje, maar dompelen u ook graag onder in de culturen van de rest van de wereld.

Kom en ontdek het zelf! Meer info onder de link B&B Rincón del Mundo